Het vakantiehuis

Omschrijving rolstoelvriendelijk vakantiehuis

De woonkamer.
Dit rolstoelvriendelijk vakantiehuis is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft een grote woonkamer met open keuken. In de woonkamer staat een bedbox. Door het ontbreken van een plafond geeft een en ander een ruimtelijk gevoel.

De keuken.
De keuken is volledig ingericht en beschikt onder andere over een afwasmachine en een combi-oven. Ook de keuken is voor rolstoelgebruikers goed toegankelijk. U kunt met een rolstoel aan het aanrecht werken.

De slaapkamers.
Het vakantiehuis beschikt in totaal over 3 slaapkamers waarvan er 2 beneden gesitueerd zijn. Eén van deze 2 slaapkamers beschikt over 2 elektrisch verstelbare hoog-laag bedden en de andere over 2 senioren bedden. De slaapkamers zijn goed rolstoeltoegankelijk.   
Op de bovenverdieping bevindt zich een grote twee-persoons slaapkamer en een royale vide (overloop).
Dekbedden en hoofdkussens zijn voor alle bedden aanwezig.

Het toilet.
Het aangepaste toilet is rolstoelvriendelijk en heeft zijsteunen.

De aangepaste badkamer.
De badkamer heeft een douchebrandcard die verstelbaar is, een douchestoel op wielen en een tillift. Er zijn op relevante plaatsen beugels aangebracht. In de badkamer bevindt zich een wasmachine.


Ook buiten is het genieten

Dit rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Limburg is niet alleen binnen zeer sfeervol en praktisch ingericht en aangepast voor mindervaliden. Ook buiten zijn er volop mogelijkheden om te genieten. Zo heeft u via de rolstoelvriendelijke tuindeuren rechtstreeks toegang tot het brede en overkapte terras en kijkt u vanuit dit terras op de tuin en het gazon. Desgewenst kunnen gasten gebruik maken van een rolstoelfiets en zo nog meer genieten van het buiten zijn.

Roken niet toegestaan

In dit vakantiehuis is roken niet toegestaan. Het rolstoelvriendelijke vakantiehuis is dus rookvrij.

Foto's zeggen meer

We hebben geprobeerd dit rolstoelvriendelijke vakantiehuis zo goed mogelijk te omschrijven. 
Foto's zeggen wellicht meer.

Op onze website Aangepaste vakantiewoningen vindt u meer rolstoelvriendelijke vakantiehuizen.