Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Het is in principe niet mogelijk af te wijken van de door de verhuurder vastgestelde huurperioden en aankomst- en vertrekdata. In overleg kan als uitzondering hiervan worden afgeweken.
Voor de mogelijke verblijfsduren waarvoor deze vakantiehuizen voor mindervaliden te huur zijn, verwijzen wij u naar de pagina voorwaarden en tarieven.
Indien u wilt weten of dit rolstoelvriendelijke vakantiehuis in een bepaalde periode nog beschikbaar is, stuurt u ons dan even een mailtje. Wij proberen uw e-mail binnen enkele dagen te beantwoorden. 

Indien u vragen hebt over de beschikbaarheid dan kunt u die via het contactformulier stellen. Voor een snellere afhandeling verzoeken wij u om te vermelden welke periode en hoeveel personen het betreft.

Beschikbaarheid 1.000 aangepaste vakantiehuizen

Op de website aangepaste-vakantiehuizen.nl vindt u meer dan 1.000 aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiehuizen. U kunt online op deze website zien welke aangepaste vakantiehuizen er in de door u gewenste periode beschikbaar zijn en tegen welke prijs en voorwaarden. Per vakantiehuis ziet u op welke wijze deze is aangepast.