Voorwaarden en tarieven

Huurmogelijkheden en andere informatie

U kunt dit rolstoelvriendelijke vakantiehuis als volgt huren:

Tarief voor een verblijf met maximaal 6 personen.

Voor een lang weekend is het verblijf van vrijdagmiddag 15.00 uur tot maandagochtend 11.00 uur.
Voor een midweek is het verblijf van maandagmiddag vanaf 15.00 uur tot vrijdagochtend 11.00 uur
Voor een week is het verblijf van vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur tot vrijdagochtend 11.00 uur.

In de zomervakantie en kerstvakantie (hoogseizoen) is dit aangepaste 6-persoons vakantiehuis in Limburg alleen per week of 2 weken te huur. In die periode bedraagt de huur €625,00 per week (zie ook hieronder). Deze tarieven gelden bij een verblijf van maximaal 6 personen per rolstoelvriendelijk vakantiehuis.

Prijzen:

Lang weekend          €325,00
Midweek                  €350,00
Week                        €475,00
Week hoogseizoen    €625,00  ( juli en augustus + kerstvakantie )

Een waarborgsom is niet van toepassing.

Deze prijzen zijn inclusief schoonmaak, water en energieverbruik.
De toeristenbelasting is exclusief en bedraagt €1,27 per persoon per nacht.
 
Roken is alleen buiten toegestaan.

Vakantiehuis huren met meer dan 6 personen

Het is in de meeste gevallen mogelijk om dit rolstoelvriendelijke vakantiehuis met 7 of 8 personen te huren. Dit is wel afhankelijk van het precieze aantal personen en de samenstelling van uw gezelschap. Hierbij is de leeftijd van de eventueel extra personen belangrijk en met name het aantal mindervaliden in het gezelschap. Soms kan een extra bed eenvoudig bij geplaatst worden, maar er kunnen zich situaties voordoen waarbij dat uit praktisch oogpunt niet mogelijk zal zijn. In principe heeft de verhuurder bepaald dat dit aangepast vakantiehuis gehuurd kan worden door een groep die uit 6, 7 of 8 personen bestaat. Dit moet echter wel technisch en praktisch mogelijk zijn. Vanzelfsprekend kunt u dit rolstoelvriendelijk vakantiehuis ook huren, indien u bijvoorbeeld met 3, 4 of 5 personen bent. U betaalt dan echter wel dezelfde huurprijs die voor dit aangepaste vakantiehuis op 6 personen is gebaseerd.


Tarief vakantiehuis huren door 7 of 8 personen.
Indien u dit rolstoelvriendelijke en aangepaste vakantiehuis in Limburg voor 7 of 8 personen wilt huren en indien dit praktisch mogelijk is, dan wordt er bij het huurbedrag een toeslag van €10,- per persoon per nacht berekend.
Indien u dit vakantiehuis bijvoorbeeld voor 8 personen voor een week in het hoogseizoen huurt, (7 nachten) dan komt er een toeslag van €140,00 euro bij en wordt de totale huurprijs €625,00 + €140,00 = €765,00.

Huisdieren

In dit vakantiehuis voor mindervaliden zijn geen huisdieren toegestaan. 

Opvragen beschikbaarheid

Heeft u interesse in het huren van dit 6-persoons, rolstoelvriendelijk vakantiehuis en wilt u de beschikbaarheid weten? Door middel van het contactformulier kunt u de beschikbaarheid opvragen en uw eventuele vragen stellen. 

Boeken van dit rolstoelvriendelijke vakantiehuis

Indien u dit rolstoelvriendelijke vakantiehuis voor 6 personen in Limburg wilt boeken, kunnen wij u rechtstreeks in contact brengen met de huiseigenaar, die u vervolgens een huurovereenkomst zal toesturen. De huiseigenaar zal ook uw eventuele vragen beantwoorden. Ook de betaling van de huur gaat via de huiseigenaar. Een annuleringsverzekering of reisverzekering kunt u afsluiten via de website reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl