Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties zijn in feite grote vakantiehuizen. Er zijn ook groepsaccommodaties voor minder validen en rolstoelvriendelijke groepsaccommodaties te huur. Boek bijvoorbeeld een groepsaccommodatie in Brabant, Friesland of Limnburg die geheel rolstoeltoegankelijk is en een aangepaste badkamer, slaapkamer, toilet en recreatiezaal heeft voor minder validen. Er zijn bij A Vakanties groepsaccommodaties tot een capaciteit van 70 personen te huur. Groepsaccommodaties voor minder validen zijn te huur tot ongeveer 60 personen. U huurt bij ons een mooie en aangepaste groepsacommodatie in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en andere landen in Europa.

Website 20.000 groepsaccommodaties.
Particuliere groepsaccommodaties.

Veel groepsaccommodaties worden verhuurd via de grotere reisorganisaties zoals Belvilla, de Ster Groep, A vakanties, Happy Home en ander reisorganisaties. Deze reisorganisaties verhuren vaak honderden groepsaccommodaties.
Er zijn echter ook veel groepsaccommodaties die door particulieren worden verhuurd. De mooiste particuliere groepsaccommodaties in Nederland vindt u op de website groepsaccommodatie Nederland.

Groepsaccommodaties in de Ardennen

De Ardennen zijn zeer geliefd bij groepen en groepsreizen. In de Ardennen wordt menig familieweekend, vriendenweekend, schoolkamp of familiereünie gevierd. In de Ardennen zijn bijna alle activiteiten mogelijk. Van natuur vakanties tot actieve vakanties. De mooiste groepsaccommodaties in de Ardennen zijn van particulieren. Er zijn in de Ardennen ook aangepaste groepsaccommodaties voor minder validen te huur. Deze mooie en aangepaste groepsaccommodaties in de Ardennen zijn rolstoelvriendelijk en op veel andere punten aangepast voor minder validen.

Aangepaste groepsaccommodaties op vakantieparken

Op veel vakantieparken zijn rolstoelvriendelijke vakantiewoningen en groepsaccommodaties te huur. Op een aantal vakantieparken wordt ook zorg verleend. Op deze vakantieparken zijn de groepsaccommodaties en vakantiehuizen vaak het beste voor minder validen en rolstoelgebruikers aangepast.
Zoek en boek een groepsaccommodatie of vakantiehuis voor minder validen op onze website vakantieparken.

Minderf validen vakantie startpagina

A Vakanties beheert de minder validen vakantie startpagina.
Op deze startpagina vindt u veel rolstoelvriendelijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Ook voor minder validen en gehandicapten.